Mail 10 Menit


10 Minute Mail minangka email sementara anonim gratis sing rusak dhewe ing 10 menit. Gunakake kanggo pandhaptar online lan simpen dhewe saka email spam.




Email sampeyan ida487@lite14.us kadaluwarsa 10:00 menit!


INBOX
PesenSakaTanggal



10 Min mail - Email sementara Sementara Anonymous gratis

Mail 10 Menit minangka layanan email sementara tanpa nama anonim sing ngidini sampeyan nampa email ing alamat sementara sing bakal ngrusak dhewe sawise sawetara wektu saya suwe. Iki dikenal utawa diarani jeneng kayata: tempmail, 10minutemail, email 10 menit, email mbuwang, surat palsu, mail 10 min, surat sepuluh menit, 10minuteemail, 20minutemail utawa sampah.

Akeh situs web kaya forum, pamilik Wi-Fi, facebook, twitter lan blog sing njaluk pengunjung ndhaptar sadurunge bisa ndeleng konten situs, kirim komentar utawa file download, 10 email mail bakal ngatasi masalah iki kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan supaya ora eling spam.

10 menit layang minangka layanan email mbuwang maju sing mbantu sampeyan supaya spam lan tetep aman. Nyimpen sampeyan saka masalah layang spam lan email sing ora njaluk saka pemasar situs web lan web.

Napa aku butuh 10 Min Mail?

Sepuluh menit wich uga diarani email anonim ana kanggo nyegah spam. Kita mbutuhake layanan email kaya iki, amarga kepenak bisa uga. menehi email langsung sak wentoro sing bisa digunakake.

Saiki pitakonan sing paling penting yaiku, kenapa kita butuh email sementara, yen kita wis duwe panyedhiya layanan email reguler kaya gmail.com, yahoo.com, hotmail, tinjauan lan situs web kaya facebook, twitter, Yen email biasa lan email anonim gratis, mula, apa bedane? sampeyan bisa uga takon.

Yen sampeyan ndhaptar kanggo entuk email reguler, sampeyan kudu nyedhiyani informasi pribadhi. Nanging, yen sampeyan nggunakake email sauntara, sampeyan ora kudu nglakoni. Alamat email reguler ora bakal ngilangi email sampeyan, nalika sampeyan nggunakake surat palsu, kabeh huruf bakal kanthi otomatis sawise 10 menit menyang jam nalika nggunakake email sementara. Email biasa ora bisa langsung dicopot. déné email sing bisa digunakake bakal menehi pilihan iki tanpa masalah.

Pitakonan Paling sering Ditanya

1. Pira regane layanan iki?

A. Ianya pancen GRATIS, nganti kita mutusake!

2. Suwene suwene ID email saya aktif?

A. ID email aktif kanggo sampeyan 10mins, kajaba sampeyan nglampahi wektu. Email sampeyan wis dibusak lan Mailbox mbuwang yen wis kadaluwarsa lan sampeyan nutup browser sampeyan.

3. Aku ngenteni luwih saka 15 menit nanging ora ana pesen sing kasedhiya!

A. Kadhangkala, bisa uga ana wektu tundha amarga servere dicampekake saben pangguna pangguna. Cukup nyoba maneh sawise arang-arang. Kajaba iku, kadhangkala sawetara domain kita dadi dhaptar ireng amarga nggunakake akeh, mula coba nggawe email saka domain sing beda

4. Pira email email sing bisa aku gawe?

A. Ora ana watesan jumlah Ids email sing bisa digawe.

4B. Apa sampeyan nyedhiyakake Inbox pribadi.

B Kita ora nyedhiyani kothak mlebu pribadi. Email IDS digawe kanthi ramdom.

5. Apa kita kudu ndownload aplikasi seluler utawa piranti lunak kanggo nggunakake layanan sampeyan?

A. Ora sampeyan ora butuh piranti lunak utawa app. Iki minangka layanan basis web sing bisa diakses saka endi wae.

5B. Apa kita bisa pulih Email?

B Ya, kothak layang sing wis kadaluwarsa bisa dibalekake Langsung.

Email Extractor| email extractor Lite 1.4|correo|lite 1.6|lite 1.7|Email Separator| Email Checker |lite 1.8 |Email signature generator|10 Minute Email|Email Tester

Afrikaans |Albanian |Arabic |Bengali |Bulgarian |Catalan |Chinese |Croatian |Czech |Danish |Dutch |Estonian |Finnish |Francais |Galician |German |Greek |Hausa |Hebrew |Hindi |Hungarian |Indonesian |Italian |Japanese |Javanese |Korean |Latvian |Lithuanian |Malay |Norwegian |Persian |Polish |Portuguese |Romanian |Russian |Serbian |Slovak |Slovenian |Spanish |Swedish |Tempmail |Thai |Turkish |Ukrainian |Urdu |Vietnamese |